Farvel - og hallo!!

Det er med tungt hjerte jeg nå flytter bloggen min fra origo, til blogspot. Etter å ha prøvd en stund å få til nye ting med origo-løsningen har jeg innsett at løsningen ikke dekker det jeg har lyst til – og blogspot har det. Derfor er dette siste innlegg her – og dere som fortsatt vil følge meg kan gjøre det på http://baresusanne.blogspot.no/.

Håper vi ses der!

Ny bloggløsning

Vil du se bilder fra Gullhårs første skoledag?

Gå til www.susannebjerke.com – der er jeg over på ny løsning!

SNAKE II

Ikke før jeg dro i land min første ting noensinne i slangeskinn (fullstendig fake, så klart), så har “item number two” også landet. Et snasne par Steve Madden sko. De sitter fantastisk bra på foten.

Loving them!

Seriesnok (del 3)

En serie jeg såvidt har nevnt tidligere og som snart surrer i gang sesong 3, er Boardwalk Empire. Serien handler om Atlantic City under forbudstiden, og Steve Buscemi spiller fantastisk, sammen med mange andre. Buscemi spiller en karakter basert på Enoch L. Johnson. Dramaet rundt er utrolig bra, og serien har vunnet åtte Emmys (nominert til 30, inkludert to stykker for “Outstanding Drama Series”). Drama, “historie” og action – det er tre ting på én gang, det! Bare å benke seg fra 16. september! (Men sørg for å ha sett de to første sesongene først ;)

Lørdagskos

Pizza og Pez (nye Hello Kitty kofferter med Pez fra danskebåten) – og to veldig mette og godt fornøyde prinsesser i sofaen.

Pizza er namm! Og Gullhår får flere Pez til en stadig voksende samling

Slappfisker

På meg blir det som sagt denne kokos-sjokoladen (akkompagnert av litt rødt i glasset), og jammen meg tror jeg ikke det blir litt grøss i kveld også – The Cabin in the Woods, har jeg gledet meg til!

Harrylørdag

Da vi kom hjem fra Ebeltoft var det fullstendig tomt i skapene. Helt skrapa. Da passet det godt med en harrytur (hvorfor heter det egentlig det?) i dag – for å fylle opp for hele måneden. Nye ukeplaner for middager er også laget, og en liten plan for litt ekstra gode matpakker til Gullhår, som om bare TO dager begynner på skolen…

Vi lager alltid middagsplaner for to uker, som vi rullerer på. Fredagsmiddagene er også litt sånn på sparket, men det blir gjerne taco, tapas eller pizza-varianter. Her er høstens middager, selvsagt lavkarbo (men de som vil kan spise både pasta og ris til). Gleder meg til å teste de ut!

Jeg fant også fine Viking sandaler til Lillesøster, som trenger innesko i barnehagen siden hun har vokst fra alt. Og det var VELDIG rart å gå og handle papir til å binde inn bøker med igjen, til Gullhår, det husker jeg jo selv fra barneskolen! Den rosa Hello Kitty-posen er til skiftetøyet på SFO. I morgen blir det nok den store “merke-alle-klær-og-pakke-til-skole-sfo-barnehage-dagen”….

Nå blir det snart pizza på oss, og så skal vi slappe av litt. Jeg tror jeg må kose meg litt med den nye 70%-sjokoladen med kokos – den smakte himmelsk (akkurat som bounty)! Tror vi alle er veldig klare for både jobb, skole og barnehage igjen på mandag!

Ha en strålende lørdagskveld, alle!

Hagebryllup

I dag har jeg vært på Lysaker og pyntet til hagebryllup! Utrolig morro og litt slitsomt, men er strålende fornøyd. Bare litt synd jeg ikke får sett heeeelt siste finish, siden blomster og sånt settes på i morgen…. Anyway – pompoms og lyslenker, Norgesglass i mengder til fargerike Germini og fargeglade telys-holdere og servietter frisker opp det hvite teltet med hvite draperinger. Lyslykter i trær og langs bakken fra parkeringsplassen til teltene. Ikke minst – skilt til buffeten. Tror det blir et knallbra hagebryllup i morgen – bare værgudene kan være litt snille…

Ferieportretter

Jeg har lekt meg med bursdagsgaven min i sommer. Kan ikke si annet enn at jeg elsker den! Simpelthen.

Bildeserie med 25 bilder — bla ved å trykke på pilene

Stolt som en hane

Need I say more? Superstolt snuppe med gigaballong (fra den store Captain Kid)

( og for første gang ever har jeg kjøpt noe i snake-skin!)
Vi er da hjemme igjen, etter en dag på farten. Det var noen supre dager i Ebeltoft, både stedet, huset og ikke minst selskapet. Absolutt et sted vi kan besøke igjen! Nå venter sofaen og siste episode av True Blood på meg – småsliten etter bilkjøring og løping etter Lillesøster på båten – hun vet å sno seg! Hun er også forøvrig blitt mester i å kle av seg. Etter en sommer med minimal bekledning går sokker og sko på null komma svisj – og ikke lenge etterpå har hun tatt av seg resten…. Det skjer så klart rett før vi skal gå da. Klassisk.

Siste feriedag i morgen, og da skal jeg gjøre noe gøy! Følg med i morgen ;)

Pausefisk

I dag reiser vi tilbake til Norge. Hele dagen blir fylt med bilkjøring og ferjetur – så som et lite pausefisk-innslag – selve fisken Gullhår (som endelig begynner å få litt sjvung over svømmetakene):

bareSusanne

Følges av 51 medlemmer.

Hadde vi hatt hund hadde vi passet A4-beskrivelsen godt. Jeg håper vi er mer A3.

…………………………………….

Med Blanke Ark (Interiørbloggen min)
Bryllupsbloggen: 23062012
Gamlebloggen (2006/2007)

Følg meg på INSTAGRAM
Følg meg på TWITTER

ØNSKELISTER

…………………………………….


Mer om sonen

Origo bareSusanne er en sone på Origo. Les mer

Nye bilder